Hírek

A Helyi Választási Iroda tájékoztatója

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők 2019. október 13-i választása

Hirdetmény lakás bérbeadásáról

Kiadó a régi hivatal épületének emeletén lévő lakás

Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a 9982 Apátistvánfalva, Fő út 143. szám alatt található, korábban körjegyzőségi épület felső szintjén lévő komfortos önkormányzati bérlakást határozatlan időre bérbe adja. A feltételeket tartalmazó teljes hirdetmény a nyílra kattintva megjelenő linken olvasható.

A 2019. október 13-i önkormányzati választások

Választási információk

Tájékoztatjuk a Tisztelt Választópolgárokat, Jelölteket és Jelölő Szervezeteket, hogy a Helyi Választási Irodának és Apátistvánfalva Község Helyi Választási Bizottságának a 2019. október 13-i önkormányzati választásokkal kapcsolatos közleményei honlapunk felső menüsorának -- Önkormányzat -- menüpontjában található -- Választásokkal kapcsolatos információk -- almenüjében olvashatók.

Ebösszeírási felhívás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ebtartókat, hogy az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvény értelmében a tartás helye szerint illetékes települési önkormányzat háromévente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez. Az ebösszeírás alapján az önkormányzat helyi elektronikus nyilvántartást vezet. Településünkön az ebek összeírása 2019. június 15. és 2019. augusztus 31. között történik, az ebtartók adatszolgáltatása alapján.

Az Európai Parlament tagjainak 2019. évi választása

Apátistvánfalvai eredmények

Az Európai Parlament tagjainak 2019. évi választása Magyarországon május 26-án, vasárnap zajlott le. A választás országos és apátistvánfalvai eredményei az alábbi linkeken tekinthetők meg:

<< < ... 2 3 4 5 6 ... > >>