Hírek

Hársas Patak Vadásztársaság

November 30-án terelővadászat!

A Hársas Patak Vadásztársaság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. november 30-án, szombaton, 7.00 órától 16.00 óráig terelővadászatot tart Apátistvánfalván (Kispatak-völgye és környéke), Orfaluban (Dolányi út környéke) és Szentgotthárd-Farkasfán (Culák és Csereta területek). A tájékoztató bővebben a nyílra kattintva olvasható.

Hársas Patak Vadásztársaság

Apróvad vadászat

A Hársas Patak Vadásztársaság 2019. november 16-án, szombaton, 8.00 óra és 13.00 óra között apróvad vadászatot tart a csatolt tájékoztató szerint.

Hármashatár Vadásztársaság

Értesítés társasvadászatok időpontjáról, helyszíneiről

A Hármashatár Vadásztársaság november 16-án és 23-án Apátistvánfalva és Orfalu területein terelővadászatot tart. Az erről szóló bővebb tájékoztatót itt olvashatják:

Lakossági tájékoztatás vadászatról

Apróvad vadászat Apátistvánfalván

Apróvad vadászatot tart a Hársas Patak Vadásztársaság október 26-án, szombaton, Szentgotthárd-Farkasfa és Apátistvánfalva mezőterületein a csatolt felhívás szerint.

Képviselő-testületi ülés

Alakuló ülést tart Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Apátistvánfalva Községi Önkormányzat 2013. október 13-án megválasztott új képviselő-testülete 2019. október 24-én, 13.00 órától tartja alakuló ülését Apátistvánfalván, a polgármesteri irodában.

<< < 1 2 3 4 5 ... > >>