Hírek

A nemzetiségeknek nyújtott támogatásoknak a szülőföldön maradást kell szolgálniuk

Bővülhet az iskola, megújulhat a templom

A nemzetiségeknek nyújtott támogatásoknak a szülőföldön való megmaradást és a nemzetiségi közösségek megerősítését kell szolgálniuk - hangoztatta kedden Apátistvánfalván az egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár.

Vadásztársaságok hirdetményei

Terelővadászatok december végén, január elején

A Hármashatár Vadásztársaság és a Hársas Patak Vadásztársaság három tájékoztatót adott ki december végi és január eleji terelővadászatokról. A tájékoztatók a kék nyílra kattintva megjelenő linken érhetők el.

Hársas Patak Vadásztársaság

Terelővadászat

A Hársas Patak Vadásztársaság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. december 14-én, szombaton, 7.00 órától 16.00 óráig terelővadászatot tart a mellékelt felhívás szerint, ami a kék nyílra kattintva érhető el.

VOLÁNBUSZ Zrt. közleménye

Menetrendi változások

A VOLÁNBUSZ Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. december 15-től új járatok közlekednek
- munkanapokon 5:35, 13:35 és 21:35-kor Szentgotthárd, Autóbusz-állomástól Szentgotthárd, Ipari park megállóhelyig, valamint
- munkanapokon 6:09, 14:19 és 22:19-kor Szentgotthárd, Ipari parktól Szentgotthárd, Autóbusz-állomásig.

A változásokkal most nem érintett, Apátistvánfalván áthaladó Szentgotthárd – Máriaújfalu – Kétvölgy vonal menetrendje a nyílra kattintva megjelenő linken érhető el.

Hársas Patak Vadásztársaság

November 30-án terelővadászat!

A Hársas Patak Vadásztársaság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. november 30-án, szombaton, 7.00 órától 16.00 óráig terelővadászatot tart Apátistvánfalván (Kispatak-völgye és környéke), Orfaluban (Dolányi út környéke) és Szentgotthárd-Farkasfán (Culák és Csereta területek). A tájékoztató bővebben a nyílra kattintva olvasható.

<< < 1 2 3 4 5 ... > >>