Hírek

A 2019. október 13-i önkormányzati választások

Választási információk

Tájékoztatjuk a Tisztelt Választópolgárokat, Jelölteket és Jelölő Szervezeteket, hogy a Helyi Választási Irodának és Apátistvánfalva Község Helyi Választási Bizottságának a 2019. október 13-i önkormányzati választásokkal kapcsolatos közleményei honlapunk felső menüsorának -- Önkormányzat -- menüpontjában található -- Választásokkal kapcsolatos információk -- almenüjében olvashatók.

Ebösszeírási felhívás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ebtartókat, hogy az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvény értelmében a tartás helye szerint illetékes települési önkormányzat háromévente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez. Az ebösszeírás alapján az önkormányzat helyi elektronikus nyilvántartást vezet. Településünkön az ebek összeírása 2019. június 15. és 2019. augusztus 31. között történik, az ebtartók adatszolgáltatása alapján.

Az Európai Parlament tagjainak 2019. évi választása

Apátistvánfalvai eredmények

Az Európai Parlament tagjainak 2019. évi választása Magyarországon május 26-án, vasárnap zajlott le. A választás országos és apátistvánfalvai eredményei az alábbi linkeken tekinthetők meg:

Képviselő-testületi ülés

Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. május 14-én (kedden), 9.15 órától nyilvános képviselő-testületi ülést tart a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal Robert Leeb termében (9970 Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 11.).

Hirdetmény - Szentgotthárd és Vidéke Földtulajdonosi Közösség közgyűlése

Részletekért kattintson ide:

<< < ... 2 3 4 5 6 ... > >>