Hírek

Változás az építésügyi hatósági feladatok ellátásában

A Kormányhivatal lett az általános építésügyi hatóság

A Kormány az építésügyi hatósági feladatokat ellátó általános építésügyi hatóságként az építmények, építési tevékenységek tekintetében a fővárosi és megyei kormányhivatalokat jelölte ki 2020. március 1-től, továbbá ugyancsak 2020. március 1. napjától a járási hivatalok építésügyi és örökségvédelmi feladatait a megyei kormányhivatalok látják el.

A Vas Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztálya az állampolgárok részére a továbbiakban is biztosítani kívánja a folyamatos kapcsolattartás lehetőségét az illetékességi területén.

A Vas Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály Építésügyi Osztályának ügyfélfogadási rendje a Szentgotthárdi járás települései tekintetében:

Ügyfélfogadás helye: Szentgotthárd, Kossuth Lajos utca 7.
Ügyfélfogadás ideje: hétfőn és szerdán 8:00 – 12.00 óra.

A nemzetiségeknek nyújtott támogatásoknak a szülőföldön maradást kell szolgálniuk

Bővülhet az iskola, megújulhat a templom

A nemzetiségeknek nyújtott támogatásoknak a szülőföldön való megmaradást és a nemzetiségi közösségek megerősítését kell szolgálniuk - hangoztatta kedden Apátistvánfalván az egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár.

Vadásztársaságok hirdetményei

Terelővadászatok december végén, január elején

A Hármashatár Vadásztársaság és a Hársas Patak Vadásztársaság három tájékoztatót adott ki december végi és január eleji terelővadászatokról. A tájékoztatók a kék nyílra kattintva megjelenő linken érhetők el.

Hársas Patak Vadásztársaság

Terelővadászat

A Hársas Patak Vadásztársaság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. december 14-én, szombaton, 7.00 órától 16.00 óráig terelővadászatot tart a mellékelt felhívás szerint, ami a kék nyílra kattintva érhető el.

VOLÁNBUSZ Zrt. közleménye

Menetrendi változások

A VOLÁNBUSZ Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. december 15-től új járatok közlekednek
- munkanapokon 5:35, 13:35 és 21:35-kor Szentgotthárd, Autóbusz-állomástól Szentgotthárd, Ipari park megállóhelyig, valamint
- munkanapokon 6:09, 14:19 és 22:19-kor Szentgotthárd, Ipari parktól Szentgotthárd, Autóbusz-állomásig.

A változásokkal most nem érintett, Apátistvánfalván áthaladó Szentgotthárd – Máriaújfalu – Kétvölgy vonal menetrendje a nyílra kattintva megjelenő linken érhető el.

<< < 1 2 3 4 5 ... > >>